[ شبکه های اجتماعی ]

[ اطلاعات تماس ]

شیشه مناسب برای نماهای تمام شیشه ای

در هنگام انتخاب شیشه مناسب برای نمای تمام شیشه ای ( اعم از Frameless یا Spider ) در یک ساختمان ، عوامل متعددی نظیر عایق حرارتی ، عایق صوتی ، کنترل طیف خورشیدی، رنگ و ایمنی باید در نظر گرفته شوند. مهمترین عوامل در انتخاب شیشه مناسب عبارتند از: 

۱- ایمنی : ملاحظات ایمنی مانند خطر ناشی از جراحت ، جلوگیری از سقوط افراد ، محافظت در برابر سرقت ، گلوله و انفجار بسته به نوع و کاربری ساختمان همواره بایستی لحاظ شود .سطوح مختلف ایمنی در شیشه ها بسته به نوع فرآیندی است که بر آنها اعمال می شود. استانداردها دو نوع شیشه را به عنوان شیشه ایمن معرفی می کنند : شیشه های سکوریت و شیشه های لمینیت . رفتاراین شیشه ها بعد از شکست به گونه ای است که خطر ناشی از تکه های شکسته شیشه به حداقل میرسد. شیشه های سکوریت بعد از شکست به قطعات ریز و غیر برنده ای خرد می شوند و در شیشه های لمینیت به علت وجود طلق P.V.B که در ساختار این شیشه ها به کار رفته ، تکه های شکسته شیشه بعد از شکست در قالب فریم باقی می ماند.نوع شیشه و ضخامت آن و تعداد لایه های شیشه ای که در ساختار شیشه لمینیت به کار رفته درجه ایمنی شیشه را تغییر میدهد. بسته به موقعیتی که شیشه ها بایستی نصب شوند ،استاندارد درجات مختلف ایمنی را برای شیشه ها تعریف نموده است. به طور مثال :

• برای شیشه های سقف حتما باید از شیشه های لمینیت استفاده شود تا خطر ناشی از سقوط تکه های شکسته شیشه به حداقل برسد.

• برای شیشه هایی که به عنوان کف و پله استفاده می شود در صورت شکستن خطر فرو رفتن افراد در شیشه وجود دارد. تنها گزینه مناسب استفاده از شیشه های لمینیت است که نحوه شکست آن به گونه ای است که مانع از فرو رفتن افراد در شیشه می گردد.

• برای ویترین فروشگاه ها بسته به ارزش و حجم کا لاهای داخل ویترین باید از شیشه های لمینیت با درجه ایمنی مناسب استفاده نمود . در صورت وجود کالای با ارزش استفاده از شیشه های ضدسرقت توصیه می شود.

• برای مناطق زلزله خیز جهت کاهش ریسک آسیب های ناشی از سقوط تکه های برنده شیشه ،استاندارد استفاده از شیشه های سکوریت و لمینیت را اجباری نموده است.

۲- زیبائی و رنگ : مهمترین فاکتور در انتخاب شیشه مناسب، زیبائی و ظاهر شیشه است. توصیه می شود که در ساختمانهای مسکونی از رنگهای خنثی که بالاترین میزان عبور نور را دارند، استفاده شود. اما در ساختمانهای تجاری و اداری شیشه هایی با رنگهای بیشتر و در صد بازتابش نور بالاتر مناسب ترند. با استفاده از شیشه های نمونه و mock up که در محل نصب می گردد، انتخاب شیشه مناسب با سهولت بیشتری انجام می پذیرد. در نماهای تمام شیشه ای که از شیشه اسپندرال استفاده میشود اهمیت استفاده از mock up نمود بیشتری می یابد تا هنگام انتخاب شیشه ، هماهنگی یا تضادی که در نمای ساختمان مورد نظر است ، با بالاترین میزان دقت وکمترین خطا کسب شود. در صورت استفاده از شیشه های پوشش دار در نماهای شیشه ای ،طراح باید شوکهای حرارتی و شکستهای ناشی از آن را در نظر داشته باشد. برای پرهیز از این مسئله ، این شیشه ها باید یه صورت سکوریت یا نیمه سکوریت به کار گرفته شوند.

Noor Clinic tehran - شیشه مناسب برای نماهای تمام شیشه ای

شیشه های High Performance که در نمای منحصر به فرد و زیبای بخش اداری ونوس شیشه به کار رفته از میزان ایزولاسیون حرارتی بسیار بالائی برخوردارند. علاوه بر این قابلیت های عایق صوتی ، ضد سرقت وایمن در برابر زلزله را نیز دارا می باشند.

۳- ایزولاسیون حرارتی : در اکثر کشور های دنیا استفاده از شیشه های دو جداره و به ویژه استفاده از شیشه Low-E در ساختار آن برای کاهش مصرف سوخت اجباری شده است. با اسـتفاده از این شیشه ها ضریـب تبـادل حرارتـی شیشـه ها از ۵.۸w/m۲.k به کمتر از ۱.۵w/m۲.k میرسد. ضریب تبادل حرارتی، معیار نشاندهنده میزان عایق حرارتی است و هرچه این ضریب پایین تر باشد کیفیت ایزولاسیون حرارتی شیشه بالاتر خواهد بود.

۴- ایزولاسیون صوتی : میزان ایزولاسیون صوتی شیشه نیز از عوامل مهم درانتخاب شیشه مناسب است. میزان بالاتر ایزولاسیون صوتی در ضخامتهای بالاتر و به دنبال آن وزن بیشتر شیشه کسب می شود. در مناطق آلوده صوتی تنها شیشه های لمینیت می توانند عملکرد مناسبی داشته باشند.

۵- ضخامت : با انجام محاسبات دقیق مکانیکی با توجه به ابعاد شیشه و تحمل وزن آن توسط فریم حداقل ضخامت شیشه که برای تحمل انواع نیرو های وارد بر سطح شیشه لازم است ، تعیین می شود.شیشه ای که در نمای کلینیک نور به کار رفته دارای ویژگی های عایق حرارتی و عایق صوتی وایمن دربرابر زلزله می باشد. ویژگی های گوناگون مانند عایق حرارتی و صوتی ، زیبائی ، کنترل طیف خورشید و ایمنی را با انتخاب شیشه درست، تنها از یک شیشه می توان به دست آورد.